Nathanelle

RECENSION.

 

Nu är ni så många som “tjatat” på att jag ska recensera mina kosttillskott, så nu får det vara dags. Jag kan dock tillägga att jag inte tycker jag har testat dem tillräckligt länge/ofta för att känna någon stor skillnad, men vi kör ändå.

 

No X-plode: Jag har druckit en shake No X-plode (2-3 skopor) innan nästan varje pass de senaste sex veckorna. Jag kan känna till viss grad att jag orkar mer på gymmet, framför allt när jag springer. Då går liksom benen helt av sig själva. Jag vet inte om jag orkar lyfta tyngre, men jag orkar definitvt köra ett par extra reps och ta ut mig mer.

 

Dock tror jag att det handlar väldigt mycket om Placebo-effekten här, dvs tror man att produkten funkar, funkar den. Vilket också betyder att man måste tro att den fungerar, annars kommer man inte känna något resultat. Jag rekommenderar er som tränar väldigt mycket att testa den här, mest för att använda de dagar det känns riktigt tungt att gå till gymmet. För er som tränar 3-4 gånger i veckan tycker jag inte man behöver ta något sådant här tillskott. Jag har klarat mig i fem år, och klarar mig säkert de kommande fem åren också utan. Smaken jag har är Lemon-lime och är god.

 

Lean Dessert proteinpulver: Proteinpulver tycker jag är ett bra mellanmål och perfekt att dricka efter träningen. Detta för att musklerna ska återhämta sig snabbare. En varierad och bra kost fungerar minst lika bra som en proteinshake, men somsagt tror man på den så känner man också skillnad. Efter att ha druckit 1-2 shaker om dagen i ett par veckor, kände jag mig faktiskt lite hårdare och såg musklerna mer. Men det kan ju också ha att göra med att jag orkade köra hårdare pga. No X-plode?

 

Proteinpulver är inget farligt och jag rekommenderar alla som tränar eller får i sig för lite protein att dricka det. Min smak heter chocolatepuddig och är supergod. Brukar mixa den till en smoothie med banan, lite havregryn och vatten.

 

Är man sugen på att testa proteinpulver och prestationshöjande tycker jag man ska göra det. Det är nog väldigt individuellt vad man känner och hur bra de fungerar. Enda sättet är att testa och se. Jag köper mina produkter hos Gymgrossisten, snabb leverans och bra priser!

 

Vad har ni för erfarenhet av proteinpulver och prestationshöjande kosttillskott?

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.