Nathanelle

VILA MERA!

Hela den här veckan har det känts tungt med träningen. Jag har liksom fått släpa mig dit varje dag och har inte alls haft samma endorfinkickar och lyckorus innan och efter. I helgen ska jag ta och lyssna på min kropp (som skriker efter vila) och köra hela tre vilodagar i rad.

 

Tänk på att kroppen behöver återhämta sig och det går inte att träna sex gånger i veckan varje vecka. Var 6-8 vecka tycker jag det är bra att lägga in en lång vila/återhämtningsperiod. Tre dagar är egentligen för lite. Kroppen behöver återhämta sig och vila för att musklerna ska orka med och för att få bättre resultat (vilket jag är väldigt dålig på, brukar tvinga mig till gymmet även om kroppen säger nej).

 

Dessutom kommer min kropp samla på sig massor av energi och förhoppningsvis vara på topp nästa vecka. Så, även om det svider – lyssna på kroppen. Det ska jag göra och ha tre dagar av vila, välmående, god mat, jobb och annat härligt. Och på måndag är jag tillbaka med mer energi än någonsin och ska slakta mig kropp på gymmet.

 

Hur lägger ni upp vilan och återhämtningen?

 

 

 

Jag behöver semester och sol – nuuu!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.