Nathanelle

I PAKETET.

Det var detta ovan som paketen från Gymgrossisten innehöll!

 

Lean Dessert Protein i smaken Chocolate Pudding. Innehåller 130 kcal per shake, 20 gram protein av de sex mest kompletta och effektiva proteinkällorna, 7 g fiberrika kolhydrater och 3 g fett. Alltså ett utmärkt mellanmål, kvällsmål, innan/efter träning och för att få i sig tillräckligt med protein.


NO-Xplode är ett kosttillskott som ska tas 30-45 minuter innan träningspasset för att uppnå bättre energi, pump, styrka, intensitet och mental fokus. Perfekt för att få ut det lilla extra på gymmet och kunna köra fullt ut på de dagar då man bara orkar “mesträna”. Jag tog smaken Lemon-Lime.

 

 

Nu kan vi ju bortse från att jag ser ut som ett freak på bilden, men visst matchar förpackningarna bra i vårt röda kök? ?

 

 

Tog en proteindrink efter träningen idag. Smaken är god men aningen för mäktig. Nu mixade jag den med lättmjölk men tror jag ska köra på vatten nästa gång för att få en lite tunnare och lättare smak.

 

Återkommer med resultat när jag testat ett par veckor. Jag har stora förhoppningar på att de ska få mig att orka mer, känna mig mer alert och få en ännu mer vältränad och sund kropp!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.