Nathanelle

DET DÄR MED MUSKLER.

 

Många av er verkar vara så rädda för muskler. Varför? Själv tycker jag en vältränad kropp med muskler är skitsnyggt! Bara för att du tränar styrketräning tre gånger i veckan betyder inte att du får bulliga, maskulina muskler. Tvärtom! Varvar du stryrketräning med förbränning får du en slimmad och vältränad kropp.

 

Hurvida man har lätt eller svårt att få fram musklerna beror till stor del av dina gener. Jag tillexempel kan aldrig någonsin få en supersmal modellkropp (något jag under många år avskytt) men jag kan få en riktigt snyggt vältränad kropp! Det gäller att inse vilken typ av kropp du har och göra det bästa av situationen. Att ha en stark och hälsosam kropp är guld värt!

 

Var inte rädda för att styrketräna, ni kommer inte få en bodybuilar kropp (om ni inte vill), jag lovar! För att få stora, bulliga muskler krävs en strikt diet, stenhård träning, proteindrinkar, proteinpulver och ja, allt vad ni kan tänka er. Träna på och känn hur ni varje gång blir lite starkare och lite bättre. Ni kommer orka så mycket mer med en stark rygg och hur kul är det inte att faktiskt kunna utmana killarna i armhävningar?

 

På riktigt blir jag faktiskt lite arg på folk som inte tränar. Bara för att man är naturligt smal betyder det inte att du kan strunta i träningen! Hur ska du orka lyfta saker och hur ska din kropp orka bära dig igenom livet? ALLA behöver träna styrketräning för att undvika skador och att kroppen ska kollapsa innan du fyllt femtio!

 

Ni är skitsnygga som ni är och såvida ni inte siktar på att tävla i body fitness ska ni köra stryketräning för att må bra, för att orka mer och få en grymt snygg och sexig, vältränad kropp!

 

 

Varför tränar du styrketräning och hur ser din drömkropp ut?

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.