Nathanelle

HUR FÅR MAN EN KILLER-RÖV?

Eftersom ni röstade på så bra så ska ni självklart få läsa om alla tre, men vi börjar med den här!

 

 

Alla har vi olika förutsättningar och mål. Men att få en snygg rumpa kan minsann varenda brud få, från den plattaste rumpa till den största. Alla kan göra det bästa av det man har. Jag har tre favoritövningar som får rumpan att jobba riktigt hårt, kör ni dessa övningar i alla era benpass (1-2 ggr i veckan) samt lite hemmaövningar varje dag är målet inte långt borta.

 

Utfall i smithmaskin:

 

 

Antingen kan man köra vanliga utfall i smithmaskinen, men vill man ha det där allra extra kan man köra som på filmen med bakfoten uppe på en bänk eller stepbräda. Benen ska vara i nittio grader när  du är i slutposition. Jobba i ett jämt tempo och känn hur det bränner i rumpan!

 

Sumosquat:

 

 

Använd dig av en stång eller en tung hantel. Placera fötterna brett med tårna pekande utåt. Håll stången axelbrett mellan benen och böj benen långsamt ned. Rumpan ska ned så långt den kan och stången ska nästan nudda marken med armarna raka. För att få ut det allra sista ur rumpan brukar jag stanna halvvägs och “gunga” 6-10 reps i sista setet.

 

Benpress:

 

 

Placera fötterna brett i mitten av plattan. Tårna ska peka utåt. Kör övningen i ett jämnt tempo och reglera fötternas position ifall du inte känner att rumpan aktiveras. Även här brukar jag stanna nästan längst ned, lyfta upp rumpan lite och gunga upp och ned. Det bränner ordentligt kan jag säga!

 

 

Andra bra benövningar som aktiverar rumpan är: Benböj, lårcurl, höftlyft (hemmaövning), höftlyft med ett ben utsträckt (riktigt bra hemmaövning), rumpspark mm. Kolla google eller youtube om ni inte vet vad det är.

 

 

Att få en snygg rumpa är inte lätt. Det krävs hard work och tunga, tunga vikter. Styrketräning är inte lätt! Det ska bränna i varenda lilla muskelgrupp efter att du tränat den. Efter ett benpass brukar jag knappt kunna gå i trappor eller trycka ned kopplingen i bilen. Så ska det kännas!

 

För att göra många av er besvikna – inga hemmaövingar i världen kan ge er en killer-butt. Det krävs somsagt tunga vikter och maskiner för att få rumpan fast och putig. Men vill man ha en rumpa som inte går att släppa med blicken och får en att känna sig kvinnlig, sexig och snygg – då gäller det bara att köra stenhårt! Några frågor på det?


 


n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.