Nathanelle

DEBATT!

Satt och läste lite nyheter på Aftonbladet häromdagen och hittade den här artikeln. Man kan räkna på en hand hur många gånger jag har varit inne på Kissie’s blogg. Främst för att jag tycker hon är en extremt dålig förebild och ser ut som en opererad, spraytannad smurf OCH DESSUTOM får sina läsare att vilja se likadana ut. Nu ska jag inte hacka på människor jag inte känner, men det här får mig verkligen att bli upprörd! “Kissie bantar med barnmat och bantningspiller!” Jag bara kokar inombords.

 

Jag vet hur sköra tonåringar är, hur de suger in all information de kan komma åt, om bantning, kost, träning osv. Jag har själv varit där och varit nära att trilla dit i ätstörningsträsket. När jag var 15-16 provade jag en mängd olika dieter och gjorde allt för att försöka gå ned i vikt. Såhär i efterhand undrar jag ju om jag totalt tappat vettet och inte förstod bättre. Men är man ung och dum så är man.

 

Snälla, älskade, fina, vackra och smarta läsare. Gör inte såhär mot er själva. Att äta en burk barnmat, dvs 70 kalorier, om dagen i samband med bantningspiller är fruktansvärt och fullständigt korkat. Och framför allt att förmedla det till hundra tusentals unga tjejer! Barnmat är för just BARN och inte för tonåringar/vuxna som växer så det knakar och som behöver ha en fungerande hjärna i skolan. Kroppen behöver alla näringsämnen, protein, kolhydrater och fett för att fungera. Det är totakt LIVSHOTANDE om man inte får i sig allt man behöver. Jag hoppas att ni är kloka nog att inte ta åt er sådana dumheter, men jag vet att det är svårt.

 

Med den här bloggen vill jag att ni ska bli snyggare, mer vältränade och hälsosammare MEN PÅ ETT SUNT SÄTT. Genom att äta bara mat fem-sex gånger om dagen. Träna för att det är kul och för att må bra. Jag hoppas innerligt att det är det jag förmedlar till er och att ni är smarta nog att se långsiktigt. Era kroppar och hjärnor ska hålla livet ut. Tänk på det!

 

Vad har ni för åsikter om det här?

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.