Nathanelle

DAGENS FRÅGA:

 

 

Personligen tycker jag alla borde investera i ett gymkort. Det finns många olika prisklasser på gymmen och ofta kan man betala med autogiro så det dras t.ex 200 kronor i månaden. Då känns det inte lika dyrt längre.

 

Om man fortfarande känner att det inte riktigt är värt det så fungerar hemmaträning alldeles utmärkt! Jag hade en period då jag körde hemmaträning varje dag, det är ju så enkelt och finns alltid där. Nåra saker tycker jag dock man ska införskaffa.

 

  • En pilatesboll
  • En yogamatta
  • Hantlar

 

Men dessa tre ting kan ni göra i princip allting. Använd hantlarna för att köra igenom armar, bröst och axlar. Använd de som tyngd i benövningar som utfall och benböj. Gör situps och ryggresningar på yogamattan och pilatesbollen kan användas till SÅ mycket! Kanske kan ni köpa en tränings-dvd och köra hemma. Jag brukade göra något yoga/pilates-pass på mattan innan jag skulle sova 3-4 dagar i veckan. Helt underbart skönt.

 

Bra övningar att köra på pilatesbollen

 

 

Andra tips är att använda de usla pauserna på tv:n till träning. Se hur många situps eller armhävningar du kan göra i pausen. Kan du stå i plankan under hela? Dra på dig joggingskorna och spring ett par varv runt huset eller har ni ett trappsteg någonstans som du kan köra step up och djupa utfall i?

 

Kroppen är ett fantastiskt redskap och med hjälp av din egna kroppsvikt kan du träna igenom hela kroppen, var som helst, när som helst. Kör hårt!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.