Nathanelle

MORNING.

 

Godmorgon sockertoppar! Hade en fantastisk jobbkväll igår men var inte hemma förrän fem i morse vilket resulterade i lång sovmorgon. Såg att många av er blev upprörda över inlägget nedan om att ni äter för mycket. Jag hoppas och tror att ni inte är helt dumma i huvudet och tror att jag råder er till att äta mindre än ni behöver.

 

Sjävklart ska ni ha i er de där 2000 kalorierna  för att klara av varje dag (och mer om ni tränar) men nu är ni så många som frågar hur man går ned i vikt, vilken diet man ska följa osv osv. Då tycker jag, att istället för att följa en strikt diet som är omöjlig att hålla – skär ned på portionsstorleken istället och ät allt! Sex mål om dagen (frukost, lunch, middag, två mellanmål och kvällsmål) så håller ni er mätta hela dagen även om ni inte äter lika mycket vid varje mål.

 

Pust! Idag blir det iallafall ofrivillig vilodag för gymmer stänger redan vid fyra, men det kan min kropp behöva. Jag ska fylla på kaffekoppen sedan blir det kanske en skön promenad och inatt jobb!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.