Nathanelle

NI ÄTER FÖR MYCKET!

 

 

Ni vill ju veta vad jag äter så här får ni dagen middag. En fläskschnitzel, chaminjoner (jag har haft cravings för champinjoner varje dag sedan jag flyttade till Köpenhamn, innan gillade jag de inte alls. Äter det hela tiden!), ett par cocktailtomater, en klick cream fresh och ett glas cola light. Till frukost blev det ett stekt ägg på en grov macka och så ännu mer champinjoner, kaffe och apelsinjuice..

 

Jag tror många äter alldeles för mycket. Ni tar för stora portioner! Tänk istället att ni har en mättnadsskala från 1-5 (fem är jättemätt) så bör ni ligga på 3-4 vid varje måltid. Det är därför vi har de där härliga mellanmålen. Detta klarar jag mig på hela kvällen och så kanske det blir en banan eller något annat på jobbet.

 

Man behöver inte gå på någon strikt diet för att gå ned i vikt eller behålla sin vikt. Det är portionsstorleken som avgör hur mycket kalorier du får i dig, såvida du inte äter pizza varje dag! Skär ned på era portioner, ni kommer inte gå hungriga hela tiden, magsäcken krymper snabbare än ni tror.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.