Nathanelle

DAGENS FRÅGA.

 

 

Den här eviga frågan.. Hur håller man egentligen motivationen uppe? Visst kan det vara svårt att motivera sig att gå till gymmet när man inte ser några resultat alls och soffan lockar med än löpbandet. Men håll ut! Du kommer se resultat, ge den 2-3 veckor och variera din träning för bästa effekt.

 

Här kommer lite enkla knep som jag använder mig av när motivationen tryter.

 

Titta på snygga kroppar! Sätt upp Jessica Alba’s stekheta kropp på kylskåpet. Och över sängen. Och på dörren. Vill du se ut sådär? Ja, då kanske du faktiskt borde “offra” en timme av ditt liv på gymmet. Man blir inte snygg av att ligga hemma!

 

Variera din träning. Ofta kan träningen kännas tråkig när man håller på med samma sak om och om igen. Gör något nytt! Kör ett dance-pass eller varför inte köpa en pilates-dvd och köra hemma, ut och jogga med en kompis eller lyssna på ny musik.

 

Spana på heta män! Gymmet är fyllt av svettiga, läckra karlar (och såklart tjejer!). Varför inte gå dit och flirta lite. Jag lovar dig att du inte vill sitta still när blickarna kastas mot dig och det får dig nog att ta i lite, lite extra. Tänk att träffa drömmannen på gymmet!

 

Tänk realisktiskt! Du kan faktiskt inte sitta och säga “Jag orkar inte gå till gymmet”. Du kan göra träningen precis så jobbig/lätt, lång/kort som du vill. Det behöver inte ens ta mer en 30 minuter för att pumpa upp bicepsen eller springa på bandet. Så lite gör så mycket!

 

Kom ihåg känslan efteråt. Den fantastiska, underbara känslan när man är färdigtränad. Finns det något bättre? Helt svettig, tömd på energi, musklerna är trötta men kroppen pigg av endorfinerna. Kom ihåg det!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.