Nathanelle

DAGENS FRÅGA:

 

Räck upp en hand du som inte har detta som ett problemområde!

 

Jag tror de flesta tjejer har lite extra fett på insidan av låren och jag tror många av er inte gillar det. Samma här! Hur får man då bort det där överflödiga, faktiskt ganska osmickrande mellan benen?

 

Många gör fel och går direkt till “gynstolen” och kör tunga set för insida lår. Fel! Det ger bara benmusklerna mer volym och får faktiskt insidan av låren att se ännu större ut. Som ni vet så är det omöjligt att punktförbränna fett. Det krävs förbränning för att få bort det man inte vill ha. För just benen och låren rekommenderar jag löpning. Långa promenader är också ett bra alternativ men då ska de vara raska och inte bara “gå till Ica”-takt.

 

Självklart ska ni träna benen med hjälp av styrketräning för att få snygga, vältrimmade och fasta ben. Jag tycker inte det finns något värre än smala, tunna och rangliga ben. Nej, muskler ska det vara för min del! Men för att få smalare lår är det alltså förbränningen som gäller, dock hjälper styrketräning till att skynda på förbränningen.

 

Nu hoppas jag inte att ni tror att jag förespråkar banting eller något form av ideal. Absolut inte! Men många av er, liksom jag, vill ha en snygg och hälsosam kropp och det finns alltid områden där vi vill ha förändring.

 

Glöm dock aldrig bort att era kroppar är helt fantastiska som de är. De orkar ta er genom det hårda livet och det minsta jag tycker ni kan belöna den med är att ta er till gymmet och hjälpa den på traven! Förbättra muskulaturen så håller ni ett par år till. Punkt!

 

 

Glöm inte att ställa din fråga, som du vill ha svar på!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.