Nathanelle

ANSWERS.

Sitter fast på Malmö Central efter att ha fått byta tåg, förseningar osv. JAG HATAR TÅG! Vill bara hem och länsa kylskåpet och titta på svensk tv. Underhåller mig med att svara på era frågor.

 

 

Hej, kan du inte lägga upp ett nyttigt kost schema för en vecka i bloggen? Det skulle jag kunna försöka fixa. Om inte annat lägga upp vad jag själv äter under veckan. 


Hur är din relation till din familj? Jag har världens bästa familj som stöttar mig i allt jag gör. Bråkar nog lite för mycket om onödiga saker men det mesta är av kärlek. Och envishet som är en stor gen i vår familj..

 

Berätta mer om din kille! Hur gammal är han, hur räffades ni osv? Ni verkar väldigt söta ihop! Han är världens finaste och mitt allt. Vi träffades på Kos i baren där jag jobbade, då jag vann över honom i vem som kunde dricka drinkar snabbast. Efter det börjades vi träffas och satt snart ihop. Även om vi bara varit tillsammans ett halvår vet jag att det kommer vara vi föralltid. Han är min bästa vän och det bästa jag vet. Han är 28 år.

Var i köpenhamn bor ni nu? Hur stor är er lägenhet? Vi bor på Norrebro i en tvåa på 70 kvm.

Vad är det för lägenhet ni ska flytta till i Malmö? En superfin lägenhet, dock även den i andra hand. Vi vill ha något eget snart! 


vad har du för mål med din träning? Är det att gå ner i vikt eller att bygga muskler = få snyggare kropp? Inte att gå ned i vikt men att få en snygg och hälsosamt slimmad kropp. Dessutom tränar jag för att det är bland det bästa jag vet och har det som rutin i min vardag.

Är du nöjd med ditt utseende samt din kropp? Ja, det är jag. Visst har vi alla komplex men jag ser till att träna och äta för att se ut som jag vill.

 

Vad är det bästa respektive sämsta med att arbeta som bartender tycker du? Är lönen ok? Det bästa är att jag får ha riktigt kul när jag jobbar. Jag får betalt för att vara en del av festen.  Och dricksen såklart, bästa pluset. Det sämsta är arbetstiderna och att det sliter något enormt på kroppen. Lönen är väldigt bra.

 

Kommer du att fortsätta arbeta i Köpenhamn när du flyttar till Malmö? Ja, iallafall på helgerna. Ska försöka hitta ett dagjobb i Malmö också.


Är din pojkvän svensk, i så fall vart kommer han ifrån? Nej han är dansk och halvgrek.


Hur mycket tränar du nu jämnfört med innan Grekland? Ungefär lika mycket. Efter kos var jag dock i mitt livs sämsta form så det var kul att börja träna och se förändringar så fort.

 

Vill du jobba inom hotell och resturangbranchen när du blir äldre? Absolut inte. Är redan trött på det!

 

Hur överlever du nu när du bor i Danmark, du jobbar inte så jätte mycket va? Jag klarar mig. Jobbar inte så mycket men jag lever på min dricks och dessutom delar vi ju både på hyra och mat så kostnaderna är inte så stora.

 

Kan inte du tipsa om övningar för rumpan? Filma gärna så man verkligen förstår, hittar själv inga bra. Jag har gjort ett inlägg om det här (länk). Kolla gärna i kategorin Träning så hittar du massor av övningar. Men självklart kan jag filma ett benpass när tillfälle ges.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.