Nathanelle

ANSWERS.

Hur går det med träningen? Just nu går det inte så bra, men jag har köpt nytt kort och tänkte faktiskt starta idag.

 

Hur gammal är din boyfriend? Han är 27.

 

Har du shoppat något man skulle kunna få se på senaste? Jag har knappt shoppat sedan innan Kos. Det kliar i fingrarna men just nu är bankkontot tomt!

 

Ska du plugga vidare? Jag har inga planer på det just nu, men vem vet i framtiden.

 

Har du några framtidsplaner nu efter grekland och nu när du är påväg till köpenhamn? Jag vill hitta ett jobb som jag trivs med, komma in mer i modebranschen och sedan får vi se vart det leder.

 

Vad gick du för linje på gymnasiet? Natur-medicin.

 

Vad heter din pojkvän? Han heter Hektor.

 

Ska ni flytta ihop i KPH? Japp, vi har hittat en lägenhet som vi flyttar in i, i början av November.

 

Vilka är dina bästa skönhetstips? Använd rouge som ögonskugga, ger en piggare look. Träna och rör på dig!

 

Kommer du blogga lika mycket när du flyttar? Definitv!

 

Är ni gifta? (du säger din man) Nej, såklart inte. Kallar honom min man för han är definitvit ingen pojke.

 

Skriv ett inlägg om kos! hur var det? skulle du gjort de igen?

 

Funderar du på att plugga vidare någon gång i framtiden, på universitet? Om ja, har du någon aning om vad eller var du vill läsa?

 

Har precis flyttat till Växjö (eller Campus) kan du rekommendera några mysiga fik, bra affärer eller dyl. i Växjö? Tyvärr så tycker jag inte att Växjö har något av det. Jag shoppar på H&M och fikar på Wayne’s. Varken kul eller mysigt, men så är det i den här staden.

 

Vad ska du göra i köpendanmark? Nytt jobb, skrev du? Ska fytta dit med min pojkvän, hitta ett jobb och göra i princip samma sak som jag gör här hemma.

 

Hur och när träffades ni? Vi träffades på Kos i den baren jag jobbade på.

 

Hur tränade du / höll dig i form på kos? Jag tränade ingenting under de fyra månaderna som jag var där. Det var för dyrt att gå till gymmet och för varmt för att springa. Att jag inte gick upp 10 kilo är ett under!

 

Bor du hemma hos föräldrarna nu eller? Ja, i en månad till.

 

Kan inte du ha en bloppis snart? Ska se vad jag kan hitta i garderoben. Men det låter som en bra idé.

 

Sparade du pengar innan som du skulle ha med till kos eller åkte du dit med inte så mycket och levde fattigt första tiden innan du fått lön? Jag har funderat på att säsonga utomlands men vill gärna ha så mycket info som möjligt! Är det slitigt? Får man festa och ha kul någon kväll eller är det bara jobb som gäller? Jag hade inte med mig några pengar allt, men eftersom vi fick lön varje dag så gick det ganska bra. Det är mycket dyrare än vad man räknar med att bo utomlands. Vi jobbade på en klubb de första 3 månaderna och det var väldigt slitsamt. Tio timmar varje natt och ledig max en dag i veckan. men visst finns det andra, enklare jobb att välja. Sista månaden jobbade jag som servitris! Men hur slitigt det än är – Åk! Det är en upplevelse för livet.

 

Hur lång/gammal är du? Jag är 167 cm lång och fyller 20 i vinter.

 

Vilken skostorlek har du? 37-38.

 

Vad vill du jobba med när du blir äldre? Jag vet faktiskt inte just nu. Drömmen hade varit att vara frilansande skribent och kunna jobba vart jag vill.

 

Du som tränar så mycket och typ har världens snyggaste mage, varför har du inte piercing i naveln? Jag tycker inte navelpiercing är speciellt snyggt och känns väldigt mycket 90-tal.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.