Nathanelle

DAGENS FRÅGA.

Fick den här kommentaren och känner bara att jag måste svara och skriva av mig.

Alltså, jag måste bara säga.. det är ju kul att du har en massa energi.. men för bara en månad sen kunde du inte gå upp ur sängen innan klockan 12 utan att klaga på att du var trött.. du gnällde också mest över hur jobbigt det var att dra sig till gymmet men du gjorde det ändå och festade mest typ.. känns lite falsk att du nu försöker leka friskus och överenergisk.. sjukt störigt

Alla har vi olika perioder i livet, om året, i månaden, där det bara är allmänt jobbigt. I december jobbade jag mer än heltid. Jobbade nätter under helgerna och sena, långa kvällar på vardagarna. Då prioriterade jag min sömn och sov precis så mycket jag behövde. Att jag festade mycket är bara bullshit eftersom jag jobbar varje helg. Det hinns inte med mer än någon dag i veckan.

Angående gymmet så fungerar jag såhär. När man har en inställning om att allt är jobbigt blir allt jobbigt. Dessutom blir man ännu tröttare av att inte träna och det gäller bara att komma iväg hur jobbigt det än känns. I min blogg skriver jag personligt om min vardag. Jag skriver hur jag mår, hur jag känner, om livet är roligt, tråkigt, jobbigt osv. Just nu har jag massor av energi och är glad. Det är snart vår, jag åker snart till grekland och det finns massor att vara glad över. Jag försöker inte leka “friskus och överenergisk”. Min blogg avspeglar oftast precis hur jag mår och just nu mår jag oftast toppen.

Deal with it..

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.