Nathanelle

LÖPNING.


       Just det här vädret älskar jag att springa i. Längtar tills om ett par månader!

Efter två koppar kaffe och en tallrik flingor åkte jag iväg till gymmet. Lite folk vilket jag älskar. Jag övervägde faktiskt att springa ute idag eftersom det är så fint väder. Men med 15 minusgrader i luften kändes det inte så aktuellt. Hoppade upp på bandet och sprang blandade intervaller mellan 9-15 km/h. Sammanlagt blev det åtta kilometer på 46 minuter.

Det är ofta jag får kommentarer från folk på gymmet att “jäklar vad snabbt du springer!” och visst, vid 15 km/h går det väldigt snabbt för mina små ben, men sedan orkar jag bara hålla på i en minut i den hastigheten. Intervaller is the shit för att både bli snabbare och få tiden att gå.

När jag hade ca tre minuter kvar idag var jag nära på att ge upp. Det var så extremt tungt och jag orkade knappt. Då brukar jag börja sjunga på en låt jag vet är ca 3 min lång och vips så går tiden så mycket snabbare och man fokuserar på något annat. Tips! Nu har jag ätit havregröt med en vispad äggvita i till lunch och ska lägga mig i soffan en stund. Helt skakis efter löpningen.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.