Nathanelle

DET VAR PÅ HÅRET.

Sedan ett år tillbaka har jag skött mitt hår extremt bra. Det bara växer och växer och jag älskar det! Senast jag klippte mig var i mars förra året, och det är faktiskt inte så jätteslitet i topparna. Vill du ha långt hår – klipp dig inte och sköt det bra! Att man måste toppa håret för att det ska växa är en myt.

Jag tvättar mitt hår med Tresemmé’s schampoo och balsam. De har otroligt stora och prisvärda förpackningar (ca 70 kr för 900 ml) och gör håret mjukt och följsamt.

En gång i veckan använder jag Redken’s All soft inpackning i håret. Om jag har tid låter jag det sitta i över natten, annars har det i den så länge jag kan (minst en timme) efter schamponering och tvättar sedan ut det med balsam. Den här inpackningen är dyr men riktigt, riktigt bra och värd varenda krona.

För att hålla topparna friska har jag två favoritprodukter (Dock är båda mina slut just nu). Repair rescue från BC Bonacure och No split ends från Lee Stafford är riktigt bra.

När håret känns smutsigt och det inte finns tid att tvätta det använder jag torrschampoo i botten. Just nu har jag PROFFS torrschampoo men detta från Kisby är favoriten än så länge.

För volym och häftigt hår sena utekvällar, duttar jag i lite Dust it från Osis+. Det är fantastiskt effektivt och ger bra med volym.

Eftersom jag har väldigt självlockigt hår är plattången min bästa vän. Numera plattar jag endast topparna och fixar till luggen lite, men under många år har jag plattat hela håret, vilket sliter extremt. Värmeskydd från Lee Stafford skyddar håret mot slitage.

På sommaren blir håret ofta skadat av solens starka strålar. För att skydda det samt få en snygg glans på stranden använder jag Redken’s Color Extend Sun som är perfekt för heta sommardagar och bad. Dessutom är den extremt dryg.

Hårprodukter är värt att investera i. Jag köper nästan alla mina produkter på www.bangerhead.se eftersom de har ett stort urvala av produkter och riktigt bra priser. Värt att titta in.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.