Nathanelle

EVERYTHING AIN’T THE WAY IT SEEMS.

Jäklar vilken storm det blev efter mitt naken-dilemma. De flesta av er var positiva men sedan fick jag ett par kommentarer om retuschering. Here’s the deal.

Alla bloggare, åtminstånde de stora bloggarna, retuscherar sina bilder. Alltid. Ni kanske inte tror det men det är sant. Det är ljus som ändras, färger som fixas till, finnar som tas bort mm. Sedan säger jag inte att folk ändrar på kroppsstorlekar och gör saker mindre eller större, men det finns säkert dem som även gör detta. Det vi har förskönas och vissa saker tas bort. Ja, jag har ändrat med ljuset och färgerna på bilderna för att de blir snyggare så. Jag fixar alla mina bilder för de blir snyggare och ser proffsigare ut med snyggt ljus och fina färger.

Jag tror ni skulle bli förvånade över av hur lite som är 100{21a3e783d9dbf64d0310fa087fbe07e3db124a89877cad6a714299b70fdf59cc} äkta i bloggvärlden. Det är inte mycket. Vi lever tyvärr i ett samhälle där man måste prestera och se ut sitt bästa för att lyckas. Tyvärr är det så och jag tycker inte om det alla gånger. Men that’s it. Jag tror inte heller att det kommer bli någon ändring på detta inom den närmsta framtiden. Vi får helt enkelt ta det vi ser med en nypa salt. Allt är inte så perfekt som det ser ut. Så ett par stora lår, en dålig hy eller lite gäddhäng är ingenting att haka upp sig på. Vi har alla våra brister. Många väljer dock inte att visa upp dem.. Credd till Isabella Löwengrip dock när hon gick ut i Aftonbladet med sin acne. Det är självkänsla och det önskar jag att alla människor, framför allt vi tjejer kunde ha.

Jag säger inte att jag är bättre själv men ibland skulle jag bara vilja visa upp alla mina skavanker. När jag sitter osminkad i soffan och inte håller in min mage, eller när jag vaknar upp en morgon och ser rejält sliten ut. En funderare…

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.