Nathanelle

SVAR.

TRÄNING, KOST & HÄLSA:

Du pratade om att springa marathon, har det blivit något med det?
Jag vill jättegärna springa ett maraton en dag. Funderar på att springa Stockholm maraton i vår. Får se om jag har orken till att träna till det eller hur det blir.

Vilket är dtt bästa träningstips?
Gör träningen till en vardaglig syssla. Som att borsta tänderna. Försök röra på dig varje dag och få in träningen i vardagen.

Hur hittar man motivationen till träning?
Jag tränar av många olika anledningar, men det som får mig motiverad är hur jag vill se ut. Titta på en bild med en person du inspireras av, med kroppen du strävar efter. Det får iallafall mig motiverad.

Vad kör du helst, träning varje eller varannan dag? De brukar ju säga att man ska vila kroppen i en dag men är det bara myt?
Jag försöker röra på mig varje dag. Tränar du olika saker varje dag så fungerar det. Självklart behöver kroppen vila någon dag i veckan, men du kan definitv träna 3-4 dagar i rad (olika muskelgrupper och övningar) utan skada.

Jag undrar om dina matvanor och sånt blivit bättre? Du skrev för kanske ett år sedan att du hade dåligt förhållande till mat och var väldigt noga med att äta nyttigt och att du möjligtvis hade en ätstörning. Det verkar som om du bara lever på kaffe och lax.
För ett år sedan hade jag en väldigt skev syn på mat och var påväg in i en ätstörning. Det som blev min vändning var projektarbetet i trean som jag och min bästis skrev om ätstörningar. Det fick mig verkligen att inse hur skadligt det är att tänka som jag gjorde. Nu har jag en betyligt med hälsosam syn på mat och kan äta onyttigt utan dåligt samvete. Jag vill aldrig tillbaka dit jag var.

BLOGGEN:

Är det helt slut på modeflickan nu? Är det här på devote man ska följa dej i fortsättningen?
This is the place to be!

Undrar om du förlorat några läsare pga. hoppandet mellan olika domän, kanske inte alla som hängt med när modeflickan stängde ner din blogg.
Ja, en hel del läsare har inte hittat hit igen tyvärr. Jag hoppas såklart de kommer tillbaka inom ett par veckor.

Hur många läsare har du om dagen ungefär? Och vad har du gjort för att få hit så många läsare som du verkar ha?
Innan jag bytte blogg hade jag ca 1300 unika läsare om dagen. Nu är det lite färra eftersom många inte hittat tillbaka ännu. Jag har bloggat konstant i 2.5 år. Det tar sin tid att klättra upp i antal läsare och jag blir tokig på bloggar som blir stora över en natt. Tycker att man ska jobba sig upp i allt man gör.

Hur kommer det sig att du har bytt tillbaks till devote? Vet du nämligen vad Ndotter tog vägen?
Vackra Esmeralda bloggar nu på www.ndotter.se.  

Fanns det någon anledning till att du gick tillbaka till denna bloggen eller kändes det bara rätt?
Jag har alltid känt mig som mest hemma hos Devote. Det är betydligt enklare och roligare att blogga är och jag är väldigt nöjd med min flytt tillbaka.

Varför uppdaterar du så lite nu förtiden?
Jag tycker jag uppdaterar betydligt oftare nu än jag gjorde på Modeflickan. Men anledningen är väl att jag är en ganska busy lady. Jobbar mycket och har många bollar i luften, men jag försöker skriva minst tre inlägg om dagen.

Har någon av dina syskon någon blogg? Vad heter den isåfall?
Jag har två systrar på 11 resp 15 år. Så vitt jag vet har ingen av de någon blogg.

Favoritblogg/bloggar?
Jag läser alldeles för många bloggar dagligen. Tråkig som jag är håller jag mig till de stora bloggarna.

ANDRA FRÅGOR:

Favoritaffär?
H&M – alltid.

Vilken kamera fotar du med?
Nikon D60, lite stor för att ha med sig var dag dock.

Varför tog det slut mellan dig och ditt ex ?
Det är en ganska privat fråga. Men efter 2.5 år tillsammans kände jag att det inte var vad jag ville. Vi var för olika och ville olika saker i livet.

Du är ju kompis med ditt ex, hur funkar det egentligen? blir det någon gång konstigt? och hur lång tid tog det innan ni kunde umgås som kompisar? frågorna är kanske för personliga men jag har själv just gjort slut med min pojkvän men vill fortfarande ha kvar honom som vän.
Mitt ex som jag är väldigt bra kompis med är inte min senaste pojkvän. Bara för att klargöra det. Mitt ex och jag var gjorde slut för nästan tre år sedan och har blivit tajta under de senaste månaderna. Tror det tar ganska lång tid innan man kan umgås med sina ex igen. Men det är definitivt värt det. Vi pratar om allting och har en väldigt nära relation nu. Man ska inte slänga bort människor som stått en nära bara för att de är ex. Har de en gång betytt allt så är de värda att vara kvar i ens liv. Fina människor är inte till för att kastas bort!

Hur lång är du?
167 cm.

Vad jobbar du med?
Gör ganska mycket just nu. Ser bloggen som ett jobb. Jobbar som servitris på en Herrgård sedan över ett år tillbaka och under helgerna jobbar jag på en nattklubb. Målet är att bli bartender men har nu massa olika uppgifter. Håller även på en hel del med event och pendlar till Stockholm då och då.

Har du tänkt att plugga vidare? Isf till vad?
Just nu är jag inte speciellt sugen på att plugga. Men till hösten funderar jag på att åka till New York och plugga Journalistik.

Är det din naturliga hårfärg du har nu?
It’s all natural, baby!

Vilket är ditt favorit plagg i höst/vinter? 
Pälsjackan! Fusk eller äkta.

När du sover med hårinpackning, har du bara en handduk runt håret eller hur gör du?
Jag brukar faktiskt bara låta det torka in i håret och sova med det utan något runt.

Kommer du bo kvar i växjö eller hur blir det med Stockholm som du snackade om att flytta till för ett tag sedan?
Just nu är det inte aktuellt med en flytt till Stockholm eftersom jag har en fin lägenhet här i Växjö. Men somsagt så jobbar jag och kommer jobba mer i Stockholm och kommer därför pendla dit någon gång i månaden. Fungerar bra tillsvidare.

Hur mycket tjänar du per månad?
Inte tillräckligt för att kunna shoppa så mycket som jag vill!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.