Nathanelle

SHAKTIMATTAN.

 
 

Idag kom den här spikmattan hem i brevlådan. Den beställdes i förra veckan och jag var inte sen med att hoppa på den när den kom innanför dörren.

Vad är shaktimattan? Shakti spikmatta är ett mycket effektivt verktyg för att lösa spänningar och emotionella blockeringar. Den ger ökad blodcirkulation och syreupptagning. Används vid låg energinivå, hög stressnivå, depression mm.” “Shakti smikmatta är ett otroligt potent verktyg för den som vill nå optimal hälsa och öka sitt välbefinnande.”

Pris: 680 kronor hos shaktimattan.se

Utförande: Jag körde två olika övningar på mattan. Först la jag mig på ryggen med en kudde under nacken och låg där i 25 minuter. Ryggövningen stimulerar akupressurpunkter och nerver runt ryggraden och är bra för de flesta ryggproblem. Därefter la jag mig med magen mot mattan i 10 minuter. Detta är bra för att öka metabolismen (ämnesomsättningen) och löser upp djupa spänningar i diafragma och andningsmuskulaturen.

Så tycker jag: Under de första fem minutrarna på mattan gjorde det ruskigt ont. Jag körde utan någonting mellan min kropp och mattan, och det kändes. Ett par minuter in i övningen började en värme spridas i kroppen och det blev behagligt. Hade det inte varit för att teloefonen ringt hade jag somnat, så avslappnad blev jag. Magövningen blev dock aldrig behaglig utan gjorde fruktansvärt ont, kanske för att jag bara låg i 10 minuter. Ryggövningen kommer jag att köra varje dag. Jag får ibland ont i ryggen framför allt när jag springer och förhoppningsvis kommer det försvinna med hjälp av spikmattan.

Jag har använt mattan alldeles för få gånger för att sätta ett rättvist betyg. Men av allt jag läst om den så har jag höga förhoppningar. Att min kropp efteråt ser ut som hämtad från en skräckfilm är en annan femma..

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.