Nathanelle

NATTSVAMMEL.

 
Ligger i sängen men kan inte sova. Tänker på allt och ingenting. Har suttit och skrivit ett halvt A4 med platser och affärer jag vill besöka under vår London-resa, och då är det ändå två månader kvar tills vi åker. Känns som jag behöver en ordentlig plan på hur och vad vi ska se innan vi åker. Funderar lite på pengar också. Jag kommer vilja shoppa sönder i London och då har jag Juli och Augusti-lönen till det. Någonstans där ryker 1500 för diverse småsaker vilket lämnar mig med kanske 4000. Kom nyss på att jag har två gig inplanerade under Juli vilket ger ca 3000 kr. Underbart.

Frågan är då bara vad jag ska satsa på att shoppa när jag väl är där. Känslan just nu säger att det blir mest skor och vintage-fynd. Jag älskar att gå runt på stora marknader och kan göra det i flera timmar. London är inte precis känt för att vara marknads-fattigt så jag tror vi kommer trivas bra. Second hand-affärer finns det också gott om. Paljettjacka och fransboots står nu högst på listan. Sedan hoppas jag verkligen på att hitta lite designerskor till outlet-priser. Eller varför inte en riktigt snygg, dyr väska att hänga på axeln. Ja, många drömmar finns. Nu gäller bara totalt shoppingförbud fram tills dess, dvs 2 månaders shoppinguppehåll. Hjälp mig med detta! Enda veckan med undantag är Tennisveckan i Båstad.

Känner att min sommar kanske blir lite rolig trots allt. Inte bara jobb. Nu är både tennisveckan och en London-resa inplanerat. Ge mig sol och härliga dagar så är jag nöjd. Nej, nu ska jag försöka sova och sluta nattsvamla. Sov gott, Puss!

Nu fyller föressten min älskade man år. Grattis älskling!!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.