Nathanelle

BÄSTA NYHETEN IDAG!


Tamara Mellon, modell klädd i Jimmy Choo for H&M och Margareta van den Bosch. 


Jimmy Choo blir nästa gästdesigner för H&M. Och det blir en skokollektion! Hurra!!

“Vi känner oss hedrade över att vara en av de modeikoner som H&M väljer att samarbeta med. Vi har skapat en kollektion som tilltalar modemedvetna och urbana kvinnor och som dessutom innehåller fantastiska plagg och accessoarer för män. Jimmy Choo kommer att ge H&M en sofistikerad, glamorös och trendriktig kollektion – enkel att matcha och lättburen för både dag och kväll”, säger Tamara Mellon, grundare och vd för Jimmy Choo, i ett pressmeddelande.

“Vi tycker att Jimmy Choos skor och väskor är fantastiska. De är glamorösa och sexiga, och ger omedelbar stil och elegans även till den enklaste outfit. Jag gillar hur vi har arbetat med kläder som accessoarer till skorna och väskorna i stället för tvärtom. Det här samarbetet är extra spännande eftersom det är vår första designerkollektion med skor. Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda våra kunder dessa fantastiska skor och väskor av hög kvalitet”
, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare, H&M.

Jag vet iallafall någon som kommer hänga på låset för att få ha hans skor på fötterna! Kollektionen kommer ut i butik den 14e November.

Källa: Aftonbladet.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.