Nathanelle

NATHA TESTAR!


Ansiktskräm, 98 kr, face cleanser, 89 kr och ansiktsmask, 79 kr.

En läsare påminde mig om att jag glömt recensera produkterna från Stockholmsgruppen cosmetics. Här kommer en kort resencion. Och nej, jag är inte sponsrad. Tyvärr.. ?

FACE MOISTURIZER OILY SKIN: En ansiktskräm som jag verkligen gillar. Ganska krämig och går inte in i huden på en gång, men det är en skön och behaglig känsla som varar hela dagen. Just den här passar bättre till en lite fetare hud och jag gillar faktiskt den mer än den för normal skin (som man fick en tester på). 4/5.

FACE CLEANSER: Det här är min favorit bland produkterna. En perfekt sminkborttagningskräm som jag använder morgon och kväll för att rengöra ansiktet. Torkar inte ut alls utan gör huden mjuk och len. Appilicerar alltid ansiktskrämen efteråt, och jag tycks känna en känsla av att min hy blivit förbättrad. 5/5.

15 MINUTES FACE MASK: Den här ansiktsmasken använder jag en gång i veckan. Riktig härlig färg och jag skulle nästan bara köpa den för färgen. Det är dock svårt att få ett rejält lager på huden då jag inte vill slösa på den. Kanske blir det bättre resultat då. En tunn lermask som gör huden mjuk är iallafall resultatet jag fått. Ingen wow-effekt men en bra ansiktsmask som passar perfekt med de övriga produkterna. 3/5.

Jag förvånades över hur små förpackningarna var (förutom cleansern) men de håller verkligen! Man behöver använda ytterst lite för att få bra resultat. Dessutom är priserna löjligt billiga och jag kommer definitivt fortsätta använda dem.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.