Nathanelle

SÖNDAGSLÖPNING.

 

Jag vet inte vad som har hänt med mig! Jag har svullat hela dagen lång. Har ätit och ätit och det finns liksom inget stopp. Blir inte mätt! Jag skojjar inte när jag säger att jag åt sex crossianter + tre skivor bröd i morse på hotellfrukosten. Dessutom en stor kladdkakebit med glass OCH grädde till fika. Herregud. Bådar inte gott då jag ska i en slimmad balklänning imorgon. Suck.. Blir till att köpa trosor som håller in magen ordentligt.

Efter två vilodagar i rad gav jag mig iallafall ut på en joggingrunda. Solen värmde ordentligt fortfarande vid sju, och det var riktigt varmt ute. Det fick bli sex och en halv kilometer terräng i skogen. Lite intervaller. Mina ben kändes även idag som seg kola. Vet inte vad det beror på. Kanske överträning, men efter två vilodagar borde de ju gå som de ska. Men jag gav iallafall inte upp och sprang hela vägen trots tunga ben. Ingen koll på tiden med 6.5 sköna terrängkilometer blev iallafall av. Perfekt avslut på veckan!

Nu ska jag lägga mig i ett bad och göra mig vacker inför morgondagen. Det blir rakning, filning, ansiktsmask, hårinpackning, lackning av tår och naglar och jag vet inte vad. Vilken hysteri!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.