Nathanelle

A GOOD WORKOUT.

                               Byxor Addidas, t-shirt Cubus, tröja Nike och sneakers från Din sko.
Idag blev det ett riktigt bra pass på gymmet. Värmde upp med 3 kilos hantlar i varsin hand. Körde lite olika kombinationer för biceps och axlar. Körde tills jag blev ordentligt trött i armarna och gick därefter vidare till ryggen. Körde 3×10 rygg i maskin samt 50 ryggresningar på en lutande bänk. Gick sedan vidare till magen. Körde 100 vanliga situps + 50 av den här övningen. Sedan fick det bli 4×10 reps mage i maskin.

Efter det ställde jag mig på bandet och brände av fem kilometer i intervaller. Höll en bra hastighet på 12 kmh och maxade med 15 kmh i en minut ett par gånger. Svetten rann som bara den, men det var grymt skönt efteråt. Avslutade med 50 till situps på bänk innan jag begav mig hemåt efter ca en timme i gymmet. Torskfilé och wokgrönsaker smakade gott efteråt!

Nu har det blivit träning varje dag mån-tors. Imorgon blir det förmodligen en löparrunda om inte gymmet igen. Älskar ju att träna på fredagar. Lördag blir vilodag då i dagen består av jobb 07-21. Söndag får jag se hur kroppen mår, förmodligen en joggingrunda i sommarvädret som lovas. 3 ggr gymmet och 3-4 löppass i veckan är perfekt för mig just nu!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.