Nathanelle

Svar och presentation.

Eftersom ni läsare har ökat som bara den i antal under den senaste tiden, tänkte jag köra en liten presentation av mig i samband med svar på frågorna.

Jag heter alltså Nathanelle, fyllde 18 tidigare i år och bor i Växjö. Läser sista året på naturvetenskapliga linjen, med inriktning medicin. Jobbar även extra som frukostvärdinna på en herrgård på helgerna, och söker febrilt efter jobb inom modebranschen. I vår tar jag studenten och längtar som bara den. I höst är planerna att jag och min pojkvän ska flytta upp till Stockholm för att jobba, göra lumpen (Han!) och bo tillsammans. Hoppas att de planerna går i verket. Min pojkvän heter Emil och vi har varit tillsammans i två år i mars. På fritiden tränar jag en hel på gym och springer mycket. Dansar även balett en gång i veckan. Det var lite om mig!

Vad heter din pojkvän? Han heter Emil.

Vart tränar du balett och hur kom det sig att du började? På en dansskola som heter Move it. Började i år eftersom jag älskar att dansa, men aldrig tetsat balett.

Hur brukar dina träningspass vara upplagda och hur mycket väger du? (med tanke på att du verkar smal men muskulös skulle det vara kul att veta och sätta ner folk att man inte måste väga ett visst kilo utan att muskler väger mer än fett.) Kika in under kategorin träning så ser du hur mina träningspass brukar se ut. Jag väger ca 55 kilo, ibland något kilo upp eller ned. Visst har du rätt att muskler väger mer än fett. Tränar jag inte under en lång period brukar jag ligga på 53.

Längd/vikt? Jag är 167 cm lång och väger ca 55 kilo.

Hur mycket handlar du för i månaden?  Alldeles för mycket. För kanske 2500 kr.

Hur orkar du träna så mycket? Vill man så orkar man. Det är kul!

Vad vill du bli när du börjar jobba? Jobbar redan, men i forsättningen vill jag jobba inom modebranschen.

Har du små syskon och hur gamla är dom och vad heter dom isånnafall? Har två småsystrar på 10 och 15 år.

Favoritbutik? Förmodligen H&M.

Hur är din skola och gymnasieprogram? Det är en vädigt bra skola. Lugn med få elever. Jag läser Natur – medicin som är delvis väldigt jobbig och delvis slapp.

Favorit designer? Svårt. Jag älskar ju Acne, som svensk designer. Men gillar även Matthew Williamsson och Alexander Wang.

Vad lägger du mest pengar på om du tänker mode/stil? Det blir nog skor faktiskt.

Vilken är din favoritträning?  Löpning.

Hur skall en bra blogg vara enligt dig? Som min ? Jag skriver om allt det jag vill läsa om.

Vad kommer du klä dig i till sommaren?  Mycket färg blandat med neutrala färger. Skira klänningar, jeansshorts, sandaler, snygga kavajer, hippiestil och snygga smycken.

Hur gammal är du? 18.

Ska du bo kvar i Växjö efter skolan? Nej, jag ska till Stockholm.

Hur mycket sötsaker på ett ungefär äter du på en vecka? Inte så mycket faktiskt. Är jag sugen brukar jag köpa någon godisbit (alltså inte en hel chokladkaka, utan en bit) så går suget över. 2-3 ggr i veckan.

Finns det visa dagar du inte orkar träna? Struntar du i det då eller försöker du? Det är olika. Jag försöker leta motivation för att komma iväg, men ibland orkar man bara inte, då är det lika bra att ta en vilodag.

Sämsta & bästa köpet? Nej, gud va svårt. Jag har faktiskt ingen aning. Gillar alla mina kläder. Kanske mina röda heels från Asos är det bästa.

Tjänar du pengar på bloggen? Ja, fast bara småpengar.

Bild på pojkvän? Finns under kategorin Kärlek.

Aldrig mer köpa skor eller väskor? Aldrig mer köpa väskor. Lätt!

Vart ser du dig själv om: 1 år, 5 år, 10 år? Om ett år bor jag i Sthlm och jobbar. Om fem år reser jag runt i världen med min pojkvän och om 10 år har jag två barn och bor i ett mysigt hus på landet tillsammans med min man.

Beskriv det bästa med resan till Vietnam? Hur var Pan thiet som resmål? Det bästa var att få komma bort från vardagen och bara vara. Det behövdes. Pan Thiet var galet. Massor av folk och mopeder. 


                                                        Bild från Vietnam.

Varför känns det som om du är äldre än 18? Ja du. Har en mogen syn på livet och vet vad jag vill.

 Vad vill du jobba med? Ska du plugga vidare, isf till vad? Jag vill jobba inom modebranschen, stylist, modejournalist mm. Ska plugga modevetenskap efter gymnasiet och funderar på textilskolan i Borås.

Är din familj träningstokiga? – därav ditt intresse för träning, eller är ditt träningsintresse ubikt för familjen? Vart kommer träningsglädjen ifrån? Nä, det skulle jag nog inte påstå. Bara min mamma. Men det kommer förmodligen därifrån.

vilken slags musik lyssnar du på? Just nu lyssnar jag på Britney’s skiva Circus.

Kan inte du lägga in fler bilder på din pojkvän? Han verkar snäll och söt. Det är han! Finns lite bilder på bloggen, men det kommer titt som tätt. 

                                                  Jag och min pojkvän.

Har du någon speciell relation till dina Maharani of Tirapunji-väskor eller råkar det bara vara så att du har köpt lite mer av det märket? Vi har ett samarbete ihop. Känner även designern väl.

Hur många minuter tränar du i veckan? Oj, det vet jag inte. Fem timmar kanske.

Undrar bara vart du köpt klädställningarna du har på rum? Ikea, 129 kronor.

Hur mycket pluggar du, borde ha jättelite tid över efter all träning! Pluggar väldigt lite och sällan, men det går bra ändå.

Såå, vad ska man fråga, frukost tips? Havregrynsgröt är bra och håller dig mätt långt fram till lunch.

Jag undrar vart du brukar gå ut i växjö? Sitter ofta på Lagerlunden med massor av kompisasr. Annars gillar jag Oléo. Växjö’s utbud av uteställen är dock väldigt dålig.

Jobbar du, eller hur har du råd att köpa så mycket kläder? Jag jobbar helger.

Vilken butik i växjö gillar du bäst? Jag gillar Kompaniet.

Vilket är ditt favoritplagg? Förmodligen kavajer. Och skor såklart!

                                                          Favoritplagg

Vilket BMI har du? Det får du räkna ut själv. Gillar inte alls begreppet BMI då de inte tar hänsyn till muskelmassa.

Vad använder du för kamera? Nikon D40.

Har du bilddagboken/facebook eller något i den stilen för att göra reklam om din blogg? Eller hur har din blogg blivit så känd? Jag har facebook men använder det väldigt sällan och gör inte reklam för min blogg där. Jag har bloggat länge och succesivt fått fler besökare.

Vad heter det gymmet du tränar på?  Hälsostudion.

Har du några nya favoritbloggar när det gäller träning och kost? Här har jag skrivit om mina favoritbloggar inom träning.

3 plagg för våren? Slitna, ljusa jeans, kort skinnjacka och en korallfärgad klänning.

Jag ska börja med att träna på min ny inköpta motionscykel men undrar om du har nåt tips på hur man orkar mera? Nåt man kan dricka innan så att man orkar mera? Om du tränar mycket måste du äta mer. Ska du t.ex cykla en timme om dagen, kan du t.ex äta havregrynsgröt till frukost och ett extra mellanmål.

Jag undrar hur bloggandet påverkar din vardag? Behöver du liksom gå och tänka på vad du ska skriva? Hur kommer du inehållet till inläggen? Gör du ibalnd saker i din vardag bara för att du tänker att det blir ett bra inlägg? Vad har du för tips för att hålla inspirationen uppe och orka uppdatera så pass mkt som du gör? Bloggandet påverkar såklart min vardag oerhört mycket. Man går i princip runt hela dagarna och tänker på vilka inlägg man ska skriva. Det har till och med gått så långt att man tänker i inlägg. Ibland kommer inläggen bara utav sig själv, medan vissa inlägg har jag gått och funderat på i dagar. Blogga inte om du inte tycker det är kul och orkar uppdatera flera gånger om dagen. Jag blir galen på bloggar som uppdaterar ett inlägg om dagen. Man måste satsa allt, annars funkar det inte!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.