Nathanelle

Oscarsgalans bästa.

Nu har jag suttit och plöjt igenom 300 bilder från röda mattan på Oscars-galan som gick inatt. Här kommer mina favoritklänningar.


Angelinas klänning tycker jag är helt fantastiskt snygg och passar henne som handen i hansken. Tråkigt att hon alltid kör på säkra kort som svart, men hon passar i den. Snyggt med gröna örhänge som bryter av.

Världens vackraste par?


Miley Cyrus var min favorit i en glittrande klänning med snygg skärning och vacker rygg. En riktigt hit!


Jessica Biel hamnade på Worst dressed listan och där tycker jag absolut inte hon hör hemma. Tråkig färg, kanske ingen galaklänning, men grymt snygg och det passar verkligen henne.


Sarah Jessica Parker’s klänning är en prinsessdröm. Önskar bara att hon kunde stoppat in boobsen lite bättre. De verkar leva ett eget liv på flera bilder.


Vanessa Hudgens var snygg i svart, återkommande modell. Snygg dekoration vid bröstet, vacker sminkning och söt håruppsättning fick mig att gilla det extra mycket.


Mellisa George hade även hon en grymt fin klänning. Vit och speciell modell. Riktigt snyggt.


Leslie Mann hade en fin klänning i silver som bara fanns med på en enda bild. Synd, hade velat ha detaljer på den här.

Faktiskt är jag lite besviken på årets Oscargala. Ingen klänning kändes Wow, och alla var faktiskt ganska tråkiga. Svart, vitt och ljusa, naturliga färger dominerade. Inget färgglatt alls, vilket kändes tråkigt

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.