Nathanelle

Cleant.

Det cleana modet kommer mer och mer i vår och i höst. Det är en trend jag verkligen tycker är grymt snyggt, men själv inte bär speciellt ofta. Varför vet jag inte, kanske för att färg och mönster är mer min grej. Men i vår kommer jag iallafall att satsa på ett par snygga byxor från Acne. En blandning av kostymbyxor och chinos som är riktigt hett i vår.

För att köra den cleana looken ska jag bära
en vit, lätt transparent t-shirt nedstoppad i byxorna och över en snygg grå eller svart kavaj. Matcha med en mysig grå sjal och en snygg, enkel kuvertväska och ett par klassiska svarta pumps till så är du redo. För att göra det hela lite mer mig, ska jag byta ut de svarta pumpsen till ett par röda platåheels och massor av smycken. Den cleana looken är enkel att fixa och enkel att göra om.

Vill du köra på looken bör du satsa på de plaggen jag nämde ovan. Ett par kostymbyxor med modernt snitt, snygga basic-tröjor, en svart kavaj och en beige/ljusgrå/vit i vår, ett par klassiska svarta pumps är obligatoriskt i varje kvinnas garderob. That’s it. Simple, clean och grymt snyggt!


Byxor från Acne.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.