Nathanelle

Svar på tal!

Idag har det varit en ganska jobbig dag. Två prov i skolan, långa håltimmar följt av körlektion. Tanken var att jag skulle iväg på ett yogapass ikväll med I, men jag orkar faktiskt inte. Istället skickade jag iväg systern till närmsta café för att köpa hem hela två (!) små bakverk till mig. Gott! Får bli en skön kväll med tvserie, lite styrketräning hemma och gottigotta, såklart!

. . .  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Förövrigt blir jag lite trött på er. Jag har fått tiotal kommentarer om att jag äter för lite! För lite för vem? Inte för mig iallafall. Och att jag äter för lite för att jag tränar så mycket? Jag tränar ca 3-4 ggr i veckan och det tycker jag inte är överdrivet mycket, faktiskt.. Jag äter när jag är hungrig och äter tills jag blir mätt. Även fast jag ofta väljer väldigt nyttiga alternativ ska jag väl inte få skit för det och få kommetarer om att jag bantar och äter alldeles för lite?

Jag äter precis så mycket jag behöver
. Kanske inte enligt studier, men enligt vad jag känner att jag behöver. Jag går aldrig hungrig och aldrig trött eller hänging pga mat. Visst att jag äter mindre kolhydrater än vad jag kanske behöver, men jag mår bättre av att äta mycket protein, fet fisk och grönsaker. That’s it! Ta del och inspireras av mina matvanor eller ignorera dem. You’re choice!

Nu fick vi det avklarat! Pust. Nu ska jag äta Wienerbröd OCH en chokladboll!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.