Nathanelle

Del två.

Då kör vi sista delen av svaren. Hoppas ni fått ut något av den!

Brukar du träna själv på gymmet eller med någon kompis? Jag tränar för det mesta själv. Trivs bäst med det och får gjort det jag vill.

Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat i ca två år.

Vad har du för mål, krav, förväntningar eller föhoppningar inför 2009? Oj, vilken svår fråga. Jag har höga förväntningar på 2009. Det kommer bli så jäkla bra. Student, 18-årsfördelsedag, flytt, resor mm. Ska bli helt underbart. Sätter aldrig upp nyårslöften och mål, men på rak arm kan jag bara säga att jag ska skitkul!

Bra träningsövningar för benen? förutom ut och gå eller jogga ? Visst, gå och jogga är såklart de bästa träningsformerna för att få slimmade ben och gå ned i vikt. Men är det muskler du vill ha ska du köra tunga vikter på gymmet. Här har jag bra övningar som både kan göras hemma och på gymmet. Var inte rädd för muskler! Det är grymt snyggt och det blir absolut inte “biffigt” för att man kör hård styrketräning. Benen blir bara mer slimmade och vältränade.

Känner du att du måste ha en snygg outfit varje dag bara för att du har en blogg å visa upp den i? Visst kan det ibland kännas så, men jag ser det också som en sporre att verkligen klä mig i något jag trivs i och känner mig snygg i.

Hur lång är du och hur mycket väger du? ? Jag är 167 cm lång och väger ca 54 kilo.

Vad innefattar natur-medicin, vad är den medicinska delen av programmet? Vi läser lite mer medicin-inriktade ämnen. Bland annat medicins grundkurs, psykolgi, bioteknik mm.

Tjänar du något på din blogg? Isåfall hur mycket och på vilken hemsida? Jag vill inte prata pengar på bloggen.

Hur tränar man låren på bästa sätt, så dem bli smala osv? Vill du ha låren smala är förbränning absolut bäst. Jogga eller powerwalka så får du benen snyggt slimmade. Vill du träna benen extra ska du satsa på styrketräning (se fråga nummer fyra).

Vad heter skolan som du går på?:) Växjö Fria kanske? Japp, det gör den.

Har du några syskon? Jag har två systrar. En på 10 år och en på 14.

                                                   Jag och mina systrar.

Hur har du fått din profilbild att se ut sådär? Asså för du har väl redigerat den lite? Det vet jag inte riktigt. Lekt lite i Photoshop! ?

Som jag har förstått det har du och din pojkvän varit tillsammans ganska länge… jag undrar mest, hur träffades ni? ? Vi har snart varit tillsammans i två år och träffades i skolan. Går i samma klass. Så tråkig var den kärlekshistorian ?

Hur gammal är du? Fyller 18 i Janurai.

Hur många besökare har du per dag? Runt 700.

Kostvanor? Ja, du. Jag äter mycket protein i form av kyckling, ägg mm. Äter också mycket fisk såsom lax, torsk och makrill. Pasta, potatis och ris äter jag inte speciellt mycker för att jag inte tycker det är gott. Godis och dylikt äter jag någon gång i veckan, men inte speciellt mycket av det.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.