Nathanelle

Träningsbloggar.

Någon bad mig lista upp mina favoritträningsbloggar. Älskar att läsa träningsbloggar, men har bara hittat tre styck jag verkligen fastnat för. Har ni några tips på bra bloggar som skriver om träning, kost och hälsa i allmänhet? Kom gärna med förslag!

Mina favoriter är iallafall:

Therese på Veckorevyn – Härlig tjej som kör flera pass om dagen, skriver om hur hon tränar/äter och mycket runt om träningen, effekter och eventuella skador. Riktigt bra blogg.

Glitzy – Har inte skrivit om träning på ett tag nu, men genom att titta i hennes träningsarkiv får jag mycket inspiration. Vill jag köra styrka eller ha tips på övningar är det här jag kollar.

Sara – En helt fantastisk tjej som hela tiden utmanar sig själv. Vad sägs om 24-timmarslöpning, 12-timmarsspinning eller 10 mils löpning över en helg? Helt klart en blogg att inspireras och imponeras av.

UPPDATE: Imorgon bitti 07.15 har jag bokat in mig på ett spinningpass. Är riktigt taggad just nu, får se hur det är imorgon klockan sex. Men dit ska jag. Och jag ska kämpa. Herrejisses..

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.