Nathanelle

Svar del 2.

Här kommer resten av svaren. Vissa frågor var samma, så kolla i förra svarsinlägget om din fråga inte finns med här. Tack för alla frågor. Alltid lika roligt.

Tjänar du på bloggen? Nja. Jag tjänar inga pengar på bloggen. Ännu. Däremot extremt mycket erfarenheter, kontakter osv. Sedan får jag ibland hem produkter att recensera.

Vad är din dröm? Oj, gud va svårt. Har många olika drömmar. Att få en fantastisk familj, att de ska må bra, att få ett arbete jag trivs med, vara frisk osv.

Vad är du om 30 år? Förhoppningsvis bor jag tillsammans med min man och ett par barn. Kanske på landet i ett mysigt hus, inte i stan iallafall. Då har jag förhoppningsvis hunnit med att resa en massa, jobbat inom modebranschen, bott i New York och gift mig med min drömman. Barnen har nog hunnit bli uppemot 20-25 och kanske flyttat hemifrån. Spännande att se hur det verkligen blir.

Favoritmaträtt? Lasange!

Favoritbok? Läser faktiskt inte så mycket böcker. Men en jag fastnade för är “Glöm att ni har en dotter”.

Hur lyckas du hålla dig så motiverad som du är gällande träning/mat? Svarade lite halvt på det i förra inlägget. Tycker det är otroligt roligt att träna. Samtidigt har jag ett mål och vet hur jag vill se ut. Jag vet även att bästa resultat får jag genom att träna mycket och äta bra. Så då gör jag det. ?

Hur många par skor tror du att du kommer ha om tio år, dvs om du kanske inte slänger Några? Oj. Många. Med tanke på att jag köper ca 1-2 skor i månaden kan ni ju själva räkna ut det. Ungefär 2-300 styck.

Bästa köp? Har nog inget riktigt toppenköp jag gjort faktiskt. Gillar alla mina kläder mycket, men än så länge har jag inte satsat på något riktigt kvalitetsköp. Men skinnjackan fungerar ju alltid. Även min LBD från Whyred.

Har du nån förebild? Nä, det skulle jag nog inte säga att jag har. Ingen speciell iallafall. Jag beundrar människor som har lyckats med något de kämpat för. Framgångsrika människor med familj och ändå får det att gå runt.

hur länge har du bloggat? På Devote i snart ett år. Sammanlagt 1½.

Hur många par skor har du? Runt ett 30-tal.

Vilka bloggar besöker du? De flesta stora bloggar.

Vad har du för mål med bloggen? Att inspirera och motivera människor inom mode och träning. Samt att bli “upptäckt” och få en skjuts i karriären.

Din favorit designer? Inom den svenska designen är det Acne och Whyred. Annars gillar jag Alexander Wang, Miu miu och Matthew Williamson mycket.

Vilken skola du går i? Växjö fria Gymnasium.

Vems/vilkas blogg/bloggar följer du dagligen ? Somsagt, många.

Hur lång är du? Hur lång vill du vara? Jag är 167 cm. Skulle väl inte bli ledsen för 5-7 cm till.

Vilket djur skulle du vara om du var ett djur? Helt klart en apa.

Favorit djur? Är inte sådär superförtjust i djur överhuvudtaget. Men min katt älskar jag.

Kan inte du ha ett eller flera inlägg om bra träningsövningar? Du skulle t.ex. kunna ha ett inlägg om hur man bäst tränar benen o ett annat om mage, ett annat om rygg.. ja du fattar! Skulle vara jätte kul och inspirerande! Jag har faktiskt gjort ett sådant inlägg. Här. Men visst skulle jag kunna göra ett nytt. Lite mer uppdaterat. Håll utkik!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.