Nathanelle

Lite funderingar. Orka läsa.

Nyss hemkommen från en sex kilometers runda. Ganska skönt att springa idag. Skön terräng i skogen, men tankarna bara åkte fram och tillbaka i huvudet. Inte en lugn stund. Hemskt var det. Tänkte på allt mellan mode, träningsvanor, ätstörningar, size zero-hysterin och mycket annat. Blir galen på allt. Helst av allt skulle jag vilja skriva tiotals långa inlägg om viktiga ämnen i den ytliga världen. Men så blir det inte. Istället drillas jag av tankarna hela tiden.

Har haft en riktigt tung dag idag. Kännt mig äcklig, ful och tråkig. Otvättat hår och halva ansiktet fullt av finnar har bidragit till det mesta. När jag tränar mår jag så fruktansvärt bra. Skippar/vilar jag en dag förvandlas jag till en människa jag inte alls tycker om. Helt sjukt egentligen. Måste komma till ro med det här på något sätt. Även fast jag älskar att träna går det inte att hålla på dag ut och dag in. Suck.

Nu sitter jag iallafall nytränad, nyduschad, med nytvättat hår, nymålade naglar och en ansiktsmask och känner mig tusen gånger bättre. Tänk vad lite polering kan göra. Ska strax äta en god födelsedagsmiddag med kött, klyftpotatis, bearnaisesås och en stor sallad. Kan tänka mig att det blir glass till efterrätt. Mums. Senare ikväll ska jag bara ta det lungt. Titta på film och dricka varmt te. Iklädd mjukiskläder och tofflor. I need it!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.