Nathanelle

Svar del 2.

Vem är din favoritbloggare ?
Engla alla kategorier. Kanske för att det var den första bloggen jag började läsa regelbundet. Man känner sig så hemma där.

Tips på hur man ska hålla sig i form?
Vardagsmotion, vardagsmotion och åter vardagsmotion. Gå/Cykla dit du ska. Kör lite styrkeövningar hemma framför tv:n och så en joggingrunda någon gång i veckan. Räcker gott och väl.

Varför postar du dina inlägg flera gånger? Du byter liksom tid på dem.
Ärligt talat så vet jag inte. Av lathet förmodligen. Orkar inte skriva något nytt.

Hur får du din inspiration? Du ser så annorlunda ut varje dag!
Får mycket inspiration från andra bloggar. Försöker mixa mina kläder så jag aldrig använder samma plagg tillsammans. Ibland funkar det inte, men oftast så. Läser modetidningar och kikar vad som är nyss i affärerna.

Läser du några bloggar regelbundet?
Jag läser alldeles för mycket bloggar regelbundet. Tar upp för mycket av min tid egentligen. Men jag tycker det är så roligt och inspirerande att det blir att jag sitter framför datorn timme in och timme ut. Jag måste sluta.

Vart ifrån är kjolen på din högra bild på din banner?
Den köpte jag för flera år sedan på Åhléns faktiskt.

Hej! vad har du för motivation till att NU ska jag ut och springa? Jag är alltid så seeg…men måste springa, för jag ska va med i tjejmilen i augusti. Har du nå tips?
Jag har turen att känna ett sug efter att springa. Älskar det så det är ganska lätt. Visst finns det dagar då jag hellre skulle stannar inne, men man får tänka på hur bra det känns efteråt. Att titta på folk med snygga kroppar är också bra för att komma ut. Hah ? Vill man någonting så går det. Men då måste man kämpa för det.

Vad andvänder du för program när du gör din super snygga banner ?
Photoshop my beloved.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.