Nathanelle

Svar på era frågor.

Hur länge har du och din pojkvän varit tillsammans?
Vi blev tillsammans 29 Mars 2007, så lite över 14 månader. Lika kära ännu ?

Vad ska du göra i sommar ? ?
Jag har tyvärr inte fått något sommarjobb även fast jag sökt och sökt. Så mesta tiden kommer nog att spenderas i min pojkväns stuga i Halmstad/Båstad. Kommer vara hemma en hel del också och njuta av ledigheten, träffa släkt, bada och sola. En resa till Stockholm är planerad i början av juli också. Sedan dyker väl lite annat smått och gott upp får jag hoppas.

Vad är det absolut bästa du vet?
Svårt. Det finns så himla mycket jag tycker om. Både ytliga saker och personliga. Om jag får välja en av varje så måste såklart det personliga bli min familj, vänner och pojkvän. Sedan älskar jag att resa, köpa skor och vara ledig! ?

När känner du dig fri?
Ännu svårare fråga. Måste säga två saker här med. Den ena är när jag vaknar upp tidigt på morgonen. Alla andra sover. Sätter mig med en kopp kaffe och bara njuter. Helt underbart. Det andra är nog när jag är ute och springer. Det är en helt underbar känsla att bara lyssna på naturen och höra mina egna andetag. Som i en helt annan värld.

Vart bor du?
Jag bor i Växjö.

Favvo affär?
Måste nog säga H&M. De har verkligen allt till grymma priser. Sedan älskar jag märken som Acne och Whyred, men H&M är nog favoriten ändå.

Om du fick ändra vad du ville i ditt liv, vad skulle du ändra då?
Skulle nog säga min månadsbudget då för att vara lite ytlig. Är faktiskt väldigt nöjd med mitt liv som det är.

Vad är det sista du skulle ändra, alltså det bästa du har? ?
Tråkigt att höra kanske. Men jag skulle inte byta mina nära och kära mot någonting. De är de finaste jag har.

Varför tränar du så sjukt mycket, tycker du att du behöver det? Om man tolkar från vad du skriver här på bloggen så har du stora problem med din hälsa!
Hoppas du kryar på dig, Anna
Oj! Vad konstigt. Jag tycker jag tränar för lite. Tränar på gym max två gånger i veckan. Springer kanske 2-3 gånger och tar promenader så ofta jag kan. Sammanlagt blir det max tre gånger i veckan exlusive promenader. Men nu på senare har det blivit mycket mindre än innan. För ett år sedan tränade jag två timmar om dagen, fem gånger i veckan. Jag tränar absolut inte för att gå ner i vikt utan mest för att hålla igång konditionen och hålla mig i form. Sedan älskar jag ju att springa. Bland det bästa jag vet och att det ger träning är bara en positiv effekt. Så det där tror jag nog du fått lite om bakfoten..

Tack för alla frågor fina människor!
  

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.