Nathanelle

ORKA LÄSA. VIKTIGT ÄMNE.

Jag antar att många av er där ute läser Englas blogg.
Hon blir dagligen påhoppas för att hon är smal.

Vart fan är världen påväg? Hur kan människor bete sig på det här sättet? Att kränka en människa så mycket. Att kränka deras intergritet och gå innanför deras skal. Hur orkar folk? Hur kan man säga till en person att de är fula, äckliga, för smala, för tjocka? Jag förstår verkligen inte hur personer ens kan komma på tanken att såra en människa på det sättet.

Avundsjuka. Ja, visst. Kanske.

Men hur? Jag förstår verkligen inte. Tycker all denna mobbning börjar likna rasistiska påhopp. Det är helt okej att tycka någonting. En helt annan sak att säga det, och berätta det för personen. Förstår ni inte att människor blir sårade? Jag blir så arg, så arg så jag inte vet vad jag ska ta mig till. Skärp er! Bete er som människor! Ni agerar som en 2000-talets Hitler. Använd era huvuden och tänk efter innan.

Antingen – håll det för dig själv. Eller lämna sidan, konversationen eller vad det nu kan vara, och ignorera allt. Mår ni bättre av att kränka andra? Behöver ni den uppmärksamheten för att få bättre självförtroende? Det är frågan..

Vart fan är världen påväg…

………………………………………………………………………………………………………………………………….

UPPDATE: Jag hoppas ni förstår att när jag skriver “NI” är det inget påhopp mot just er, utom mot de som skriver dessa hemska saker. Bara en parantes ?

Nu ska jag försöka sova bort min feber. Fy så jag mår. Inte allas kul. Godnatt.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.