Nathanelle

Favoriter

Som utlovat. Här kommer mina favoriter i garderoben just nu.

  

Vit genomskinlig tunika från Birger et Mikkelsen. Gillar verkligen den här tunikan. Supersnygg till bara, bruna ben i sommar med ett vitt långt linne under. Eller nu tillsammans med ett par sitna stuprör eller leggins och stövlar. Mossgrön kofta i merinoull från Rules by Mary. Superskön och varm kofta som jag använder så ofta jag kan. Älskar den och ångrar inte en sekund att jag köpte grön istället för svart. 

  

Svart fodral med rygguringning från Whyred. Älskar den. Perfekt till precis allting och passar lika bra vilken årstid som helst. Svart skinnjacka från Red Label. Den ultimata skinnjackan. Lagom tjock så att den passar lika bra under höst/vår med kofta under, som på sommaren till bara en tunn klänning.

 

Mörkblå mockastövlar från Din sko. Skitsnygga tycker jag det är, och samma sak här som med koftan. Ångrar inte alls att jag inte köpta svarta. Mörblå känns roligare. Dock väldigt obekväma att gå i. Men jag ska fixa en bättre sula. Rymlig väska från H&M. Allt får plats. Funkar både som skol/shopping/träningsväska. Helt perfekt.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.