Nathanelle

Grammy award – dresses

Inatt hölls den årliga grammy-galan i USA.
Kolla in de vackra klänningarna på kändisarna.

Beyonce ser helt fantastisk ut i sin fest blåsa. Silvrig och glittrig på överdelen och sedan ett hav av ljusblått tyll under. Riktigt fint. 

Alicia Keys har en superfin färg på sin sidenklänningen. Dock inte den snyggaste skärningen vid halsen tycker jag. Hade hellre sett en urringning med t. ex. tvinnade axelband.

Brook Hogan
 har satsat på en lavendelblå sidenklänning med silverglittrig markering runt bröstet. Snyggt ända ner til utsvängningen. Hade varit snyggare om den hade slutat precis ovanför knäna eller fallit rakt på mattan.


Carrie Underwood‘s blommiga klänning är verkligen en tia. Helt grymt snygg i ljusa färger och så matchar hon med en ljuslila väska. Super!

Nelly Furtado’s
turkosa klänning har väldigt fin skärning och färg. Men lite för mycket draperingar för min smak. Hade passat om den var svart eller vit. Men det ser lite för mycker ut. Snyggt matchat med stora guldsmycken.

Natascha Beddingfield
har satsat på en jättefin lila klänning. Skulle dock skippat skärpet, eller bytt till ett antingen silvrigt eller svart i skinn. Fin färg annars.

Rihannas blå klänning från Zac Posen blir för mycket mycket på lilla Rihanna. Fin färg, men alldeles för mycket tyll och volanger. Gillar inte alls hennes nya frisyr heller.

Fergie
‘s gula klänning från Calvin Klein känns lite som ett säkert kort. Modellen är klassisk och färgen inte så utstickande trots att den är gul(!) Hade hellre ett henne i en mer intensiv färg ex. röd, rosa eller varför inte grön. En starkare gul hade också fungerat.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.