Nathanelle

Some new stuff

Och detta var vad jag fick med mig hem från stan idag.

Mörkblå mocka stövlar från Din sko som jag tittat på ända sedan jul då de kostade 1195 kr. Nu var de nedsänkta till 350 kr. Vilket kap va? Funderar om jag ska byta till svarta istället? Men mörkblå kändes mer ovanliga och roligare. Dock är färgen mer svartblå än på bilden.


Beige oversize halterneck klänning från Gina tricot. Ett rea-kap för 29 kr. Perfekt som sommarklänning på heta dagar. och skitsnygg med en baströja under och/eller med ett skärp i midjan. Mysig va?


Svart skinnkjol från Gina tricot. Även den kostade 29 kr. Känns lite off fashion nu kanske, men jag tycker fortfarande det är snyggt, och jag har inte sett en enda på min skola med skinnkjol så jag kommer förmodligen köra på den ibland. Snyggt på fest med linne eller instoppad oversize top, eller till vardags med bas/tjocktröja och tjocka strumpbyxor.


Vitt långt linne från Gina tricot, 99 kr (Ej rea) och en beige basic tröja i ekologisk bomull för 29 kr. En svart sjal från Indiska för 79 kr. Behövde en svart sjal och den här var billig och fin.

Visst har jag gjort bra kap? Det hela gick på ungefär 500 kr. Inte så farligt med tanke på vad det skulle kostat egentligen. Nu ska jag dricka te!

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.