Nathanelle

For men

För killar så har modebloggandet inte riktigt kommit igång ännu. Därför måste vi tjejer hjälpa till lite. Här har jag plockat ut lite favoriter för hur jag tycker att en kille ska klä sig. Kan väl inte påpeka att jag är speciellt insatt i det manliga modet, men jag vet iallafall vad jag tycker är snyggt.

En stickad cardigan är ett måste i varje killes garderob. Många killar tycker det ger en femenin stil, men oj, så snyggt det är. Har nyss fått min pojkvän att börja klä sig i cardigan och han får bara positiva kommentarer om det. Det är snyggt.

T-shirtar i alla dess former står väl egentligen för det manliga modet. Har de dessutom snygga tryck på ger det en känsla av att ni hänger med i modet. Rockigt, färg eller simpelt. Ni väljer.

Skinnjackor passar inte alla killar, men för de som passar i det är det riktigt, riktigt snyggt. Våga bära skinnjacka!

Ett par mörka jeans äger väl de flesta killar. Dessa kommer från Diesel.

Likaså gör den supersnygga klockan i brunt skinn. En klocka på män kan jämföras med en kvinnas skor eller handväska. En riktigt snygg kan verkligen “piffa” upp hela outfiten.

Ett par vita sneakers är ett säkert kort för killar. Lika snyggt alltid och passar lika bra till jeansen som kostymbyxorna a la Justin. Roligt är när killar väljer sneakers i olika färger eller med tryck på. Ett bra sätt att utrycka sig på. Tyvärr är inte snygga sneakers det billigaste, så kanske svårt att ha ett bar i varje färg eller för varje humör. Men minst två par tycker jag alla män ska unna sig. 

Bilder: Asos.com, Topman

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.