Nathanelle

Nyshoppat

Idag var det inget kul alls att gå på stan. Det spöregnade, mina skor läckte in en massa, jag kände mig ful för sminket ramlade av och jag känner mig alltid ful utan högklackat. Typ. Skitjobbigt.

Men jag fick med mig lite hem iallafall:

Ett par mellanblå/ljusa jeans från Denimbird. Löjligt billiga. Nedsatta ca 1000 kr till ynka 200 kr. Vilket kap! Dock var det typ en mil för långa (jag hatar att vara kort!!) men det är ju lätt att sy upp. Kommer att användas mycket i vår.

En vit body från Gina tricot. Ville haft den svarta också, men den var slut i min strlk. 129 kr kostade den. Kommer användas till jeans, höga kjolar och annat fint.


Tre par hipster i spets från Gina tricot. Erbjudandet var 3 för 129. Jag slog till.


För första gången någonsin, typ, gick jag in i en second hand affär. Hur mysig som helst, liten, söta klänningar, skor mm. Men jag började min 2nd hand shopping försiktigt med ett superfint rött skärp i mocka för endast 25 kr. Kommer absolut gå in där igen, Fröken Ö hette stället. Hur gulligt är inte det då?

Ja, en sak blev det av det jag sa att jag skulle kolla efter.
Men jag kollade även efter lacklegginsen (Självklart finns bara L & XL kvar. Alla köper men ingen har på sig dom. Har inte sett en enda med lackleggins i Växjö.) och en röd väska tittade jag också efter. Hittade många fina men ingen känder helt rätt.
Den randliga tröjan a la Kling på Indiska var inte fin på. Tråkigt, för den var skön & fin.

                      Nu ska jag göra en latte.

n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.