Bellini med Mango och limerasp
Fräsch och läcker drink. Bellini är en klassiker: bubbel och mixad persika. Jag bytte ut persikan mot mango och toppade med limerasp. Ny favorit! Jag gillar Prosecco till drinkar och det är betydligt billigare än champagne. Då man mixar till en cocktail där det står champagne så skulle jag verkligen rekommendera ett något billigare mousserande alternativ, jag använder alltid Prosecco, spara den dyrare champagnen för att avnjutas som den är.
Du behöver (2 glas)
1 näve fryst mango
Bubbel (Prosecco, Champagne eller dylikt)
½ lime (skalet)
Gör så här
Ställ in champagneglasen i kylen i god tid innan du gör drinkarna.
Använd mixerstav eller mixer för att göra puré av den frysta mangon. Häll i 1/3 mangopuré och toppa upp med 2/3 bubbel i varje glas. Riv limeskal fint över drinkarna.
Ps. Prenumerera gärna på Matstugan så missar du inte recept, tävlingar, tips mm. Genom att gilla inlägget på Bloglovin’ så får fler ta del av receptet!
Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.