Här kommer en rätt som vi gör ofta. Vi gör den oftast på vardagar även om det är en god helgrätt också. Mangochutneyn ger det där extra till kycklingwoken:
Du behöver
2-3 kycklingfiléer
2 paprikor
1 squash
1 burk/påse med färska champinjoner
1 burk krossade tomater
1 burk creme fraiche
½ burk mangochutney
½ burk cocktailtomater
1-2 vitlöksklyftor
salt, peppar, smör/olja
Gör så här
Skär paprika, squash, champinjoner i ganska stora bitar. Stek på. Hacka/pressa vitlöken och tillsätt. Häll över i gryta. Skär kycklingen i ganska stora bitar, stek på i stekpanna. Tillsätt till grytan. Häll i krossade tomater, creme fraiche och mangochutney.
Ha i hela cocktailtomater och låt det puttar samman i sådär 5 minuter. smaka av med salt och peppar.
Simsalabim!