![](/matstugan/files/2012/02/dsc_0110_189783060.jpg)
Här har ni ett till osttips till helgens mys. Jag kanske inte behöver skriva ännu en gång att jag ÄLSKAR OST!! Hellre ost än smågodis anytime!
Du behöver
1 mogen camembert (gärna träbox)
1 vitlöksklyfta
½ apelsin (det rivna skalet)
2 kvistar färsk rosmarin
svartpeppar
½ dl bra olivolja
![](/matstugan/files/2012/02/dsc_0104_189783277.jpg)
Gör så här
Sätt ugnen på 180 C
Ta bort all plast och papper runt osten, trälådan har du dock kvar. Lägg osten i lådan på lite aluminiumfolie. Gör några hål. Riv över apelsinskal, pressa över vitlök, strö över den färska rosmarinen, peppra lite lätt och häll slutligen över olivoljan.
In i ugnen sådär 20 minuter!
![](/matstugan/files/2012/02/dsc_0106_189782951.jpg)
Smaska i dig och känn att det är HELG!!!
Nam, nam, nam! Ha en fin helg, kram!