Matstugan

Apelsingriljera skinkan på ett kick

Vi snabbgriljerade skinkan igår kväll efter recept i Metro. Vi gjorde först en skinka som vi själva kokade i coca cola och sen griljerade, men blev inte bra, så detta var försök nummer 2 som blev jättegott. Går supersnabbt om skinkan är förkokt.

Du behöver
Färdigkokt skinka
2  äggulor
3 msk senap (stark och söt)
1 apelsin (det rivna skalet)
ca 2 msk  ströbröd
nejlikor

Gör så här
Sätt ugnen på 200 C
Vispa ihop senap, äggulor och apelsinrivet. Pensla på skinkan. Strö över ströbrödet. Dekorera med nejlikor efter smak. Sätt in i ugnen 10-15 minuter så det blir lite färg men inte bränns.

Lycka Till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.