Igår kväll var vi på mysmiddag hos en av mina bästa vänner (Annies älskade Gudmor), min underbara guddotter och hennes pappa. God mat och gott sällskap!
Belgiskt körsbärsöl, direktimport från Bryssel. Smakade lite som cider. Jag som inte tycker om öl tyckte att det här var sött och gott.
Sebastians härliga färska pasta med lax, basilika och tomat och mozarellasallad
Underbart läcker glassavslutning med massa bär och fullkornsdigestive
För en mindre form:
5 dl vaniljvisp
250 g frysta bär
1 msk socker
Digestive kex för att täcka formen
Vispa vaniljvispen tjockt. Rör ner socker. Häll i formen och strö över bären. Smula över digestivekexen. In i frysen ungefär 4 timmar. Ta ut sådär 10 min innan den ska ätas!
Barn med vett och etikett vid matbordet
Vad gullig du är och vad glad jag blir! Vi saknar dig här på helgerna. Kom snart igen/KRAMAR
Vilken fin blogg du har fixat Linda! Jag är inne mest varje kväll. Jättefina bilder, avspänd text! Roliga varierade recept!
Bravo!
Kram från Gammelmoster Gunilla