Matstugan

Omelett – Då du har rester

Jag gör väldigt ofta en omelett då jag har rester. Nu var det lite köttfärssås över, perfekt.
 
Du behöver (för 1 omelett)
2 ägg 
2 msk kallt vatten
(för barn 1 ägg, 1 msk vatten)
salt, peppar, olja, smör
 
Gör så här
Vispa ihop ägg med vatten lite lätt med en gaffel. Hetta upp panna med smör/olja och häll i äggsmeten. peta lite i den så att det lösa rinner ner. Vänd upp på tallrik då den är klar. Lägg på någon trevlig liten rest, i det här fallet blev det köttfärs. Toppa med t ex en klick youghurt, lite riven parmesan, skivade tomater och färska örter. Helt enkelt, ta det du har hemma. 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.