Vill du laga mat med Mat Tina, dvs Tina Nordström, med Tefals stekpannor i Rent a Chefs kök? Såklart JAAAAAA!
Så, gårdagskvällen spenderades med ett gäng härliga bloggare, Tina Nordström och hennes matpartner Benny Cederberg samt Tefalgänget. Vi delades in i grupper och jag hamnade i huvudrättsgruppen.
Vår uppgift blev att laga panerade lammkotletter med druv- och olivsallad. Det var efter Tinas recept så hon förklarade och instruerade lite, men vi fick laga helt själva.
Vi fick en timma på oss tills de skulle vara på bordet. Jag trodde inte att gillade sådana utmaningar, men jag blev helt taggad och fokuserad av utmaningen.
Pankofrasiga lammkotletter och godaste tillbehöret någonsin, otippad kombo som blev succé: varma vindruvor och oliver.
Som jag älskar sådana här tillställningar när man får laga utsökt mat i ett top notch kök med bra pannor och tillbehör.
Det är en speciell känsla att testa helt nya pannor. Jag har flera pannor från Tefal och det fastnar verkligen aldrig något i dem och de är väldigt lätta att använda på alla sätt.
Till bords för trerätters på en onsdag.
Förrätt: Parmesanpanerat surdegsbröd med snabb ostfondue. Det här gjorde förrättsgruppen och vi fick inte nog av att dippa brödet i osten. Alla recept kommer ni få här på bloggen under veckan.
Huvudrätt: Pankopanerade lammkotletter med varm druv- och olivsallad. Fantastiskt!
Efterrättsgruppen fixade de godaste pannkakorna med hemmagjord nutella med Tefals pannkakslag med Thermospot (det receptet har jag testat hemma och det blir sådan urgod Nutella och oemotståndliga pannkakor).
Sicken härlig kväll och Tina vilken matidol. Hon är så laid back,sprudlande och varm som person. En idol på alla plan.