Matstugan

Härliga grilltid

I söndags var det äntligen premiärgrillning med splitternya grillen. Hur härligt underbart är det inte att grilla! Älskar det. Annie bönade och bad att vi skulle grilla varje dag.  
Det blev två härliga stekar ’Utmärkt svensk Högrevskärna’, vidunderligt gott kött. Jag använde en färdigrubb, American BBQ rub (tror det var från Santa Maria). Det blev kannongott. Barnen fick korv, majs och potatissallad. Men Annie hade nog velat ha köttet för det slutade med att hon ville ha flera bitar av min bit. Kan rekommendera skorstenständare, gick hur snabbt som helst för briketterna att bli klara för grill. Dessutom behvöer du inte ha någon tändvätska. 
Gott och läskande alkoholfritt från Kiviks: sommarens smak Hallon & Rabarberdryck. Barnen slurpar i sig den här som bara den. Läskande.  
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Oh vad gott det ser ut, när får man komma på grillfest? Kram

    Svar:
    När som, det vet du! Kram
    Linda /Matstugan