Jag har läst på en massa ställen nu att Chiafrön är vansinnigt nyttigt, så då köpte jag med mig ett paket från affären nu senast. Sen kom jag på att jag inte vet vad jag ska göra med de där fröna. Bakar man kakor med dem, bröd, äter dem bara sådär, blandar ner dem i kaffet, eller? Typiskt mig! Hjälp mig snälla med tips på vad jag ska göra, för jag antar att den där nyttigheten går om intet om de bara ligger i ett oöppnat paket i skåpet.
Hjälp!
Kommentarer
Lämna ett svar
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Jag och Maria Blohm gjorde brödrecept till risenta med chiafrön ett riktigt superbröd med gojibär, kokosmjöl och massa andra nyttigheter ska leta fram det åt dig. Kom du ihåg det brödet du fick i födelsedagspresent?
Jag har hjälpen 🙂 Här har jag mina recept med chia: http://hovkonditorn.blogspot.de/search/label/chia
Kram!!