Vad säger ni om Minimozzarella, mango, avocado, rödlök, babyspenat, pumpakärnor med mera? Det blev salladen till påskmiddagen och den var så underbart god att jag vill äta den mest varje dag. I år var jag verkligen inne på en fräsch, hälsosam och samtidigt färgglad påsk. Inspirerades till den här salladen av ett recept på Allt om Mat.
Du behöver
½ mango (mogen)
1 avokado
½ ask gula körsbärstomater
½ rödlök
1 näve röd mangold
1 näve babyspenat
½ näve ruccola
½ dl färsk basilika
1 ask/påse mini mozzarella
½ dl pumpakärnor
Flingsalt, svartpeppar
Gör så här
Skär avokado och mango i kuber. Blanda kuberna med resten av ingredienserna. Strössla över pumpakärnor och flingsalt. K L A R T!
Porslin, duk, glas, vaser och dekorationsägg är från Indiska. Det rosa finns endast i det tillfälliga sortimentet och i begränsad upplaga.